FAQ


Waar kan ik de race kijken als mindervalide? Voor minder validen is er een speciale tribune waar minder valide bezoekers de wedstrijd goed kunnen bekijken samen met 1 begeleider. 

Waar kan ik parkeren als mindervalide? Vlak voor de ingang van de paddocktunnel is een parkeerplaats voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Onze verkeersregelaars wijzen je de weg bij aankomst. 


Waar kan ik parkeren als bezoeker? Is dit gratis?Parkeren tijdens de MXGP is gratis voor alle bezoekers. Bij alle toegangswegen naar het TT Circuit staan verkeersregelaars die je naar de juiste, vrije, meest dichtbij zijnde parkeerplaats verwijzen. 


Waar is de ingang?
Tijdens MXGP Assen zijn drie ingangen open.


Wat is de beste plek?
Bij droog weer zijn de Winterdijk- en GT-tribune de beste locatie om de races te volgen. Je hebt vanaf daar een goed overzicht over een groot deel van de baan inclusief start, finish en de huldiging. Ook heb je zicht op het 60m2 LED-scherm en is het commentaar van de speakers hier het beste te verstaan. Op de overdekte Hoofdtribune zit je het dichtste bij de finish.


Waar kan ik verblijven gedurende het MXGP weekend in Assen? Hier vind je een overzicht van alle hotels en campings in en rondom Assen.  

Op welke tijden wordt er gereden? Bekijk hier het tijdschema.


Kan ik het evenement met kinderen bezoeken? Het evenement is kindvriendelijk. Ook hebben wij speciale kindertarieven. Het wordt echter sterk afgeraden om met baby¬ís en/of peuters het evenement te bezoeken in verband met het lawaai van de motoren.


Zijn huisdieren toegestaan? Huisdieren zijn niet toegestaan op het evenemententerrein. Hulphonden uiteraard wel.  

Mag ik eten en drinken meenemen? Het is toegestaan zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen tijdens de MXGP. Het is verboden alcoholhoudende dranken en dranken in glas op het terrein mee te nemen.

Zijn er eetverkoopstands aanwezig op het terrein? Ja, tijdens het evenement kun je bij meerdere punten terecht voor de aanschaf van consumpties.

Ben ik gebonden aan een vaste stoel/staanplaats tijdens het evenement? Tijdens het evenement wordt er niet gewerkt met vaste zitplaatsen, de bezoeker is vrij om te bepalen waar hij/zij wil zitten op de daarvoor bestemde tribune. Daarnaast zijn er vele staanplaatsen rondom de track.

Kan ik rondom het gehele MXGP circuit lopen?Ja. Je kunt als bezoeker via de oversteken rondom de motorcrossbaan lopen.


Rijden er bussen van en naar het circuit?Tijdens het evenement worden er speciale pendelbussen van en naar het station ingezet. Bekijk HIER de dienstregeling en tijden. 

Wanneer worden de kaarten verzonden? Je krijgt de kaarten hardcopy toegestuurd per post naar het door opgegeven adres. Controleer daarom zorgvuldig bij je bestelling of de juiste adresgegevens zijn ingevuld.

Contact

Stichting Motocross Grand Prix Assen

p/a LDP International b.v.

Office Amelte 22
9404 EL Assen The Netherlands
Phone (+31) (0)592 - 318 055
Fax (+31) (0)592 - 312 614
E-mail Contact

www.MXGP-ASSEN.com

KVK nummer 62539981
BTW Nummer NL8548.58362.B01