Helicopter flights above the trackWeleens een motocrossrace vanuit de lucht gezien? Het grootste motocross evenement van het jaar heeft er voor jou als bezoeker weer een hoogtepunt bij. In samenwerking met HeliCentre uit Lelystad biedt de Motocross of Nations The Netherlands je de mogelijkheid om het evenement van bovenaf te beleven tijdens een helikoptervlucht!

In een helikopter zit je comfortabel en heb je een fantastisch, vrijwel rondom uitzicht over het circuit. Voor slechts €49,50 bereik je grote hoogtes boven de Motocross of Nations en vergaap je je aan de volle parkeerterreinen, paddock en tribunes, de weidse vergezichten over de Drentse hei én natuurlijk de strijd die zich onder jou afspeelt op het legendarische Grand Prix circuit.


De rondvluchten vertrekken buiten het circuit naast het TT-instituut. Een Robinson R66 helikopter vervoert vier personen per keer voor een rondvlucht boven het TT-circuit. Samen met een piloot van HeliCentre ga je met twee andere personen het luchtruim in om de Motocross of Nations eens vanuit een heel ander perspectief te aanschouwen.


De rondvlucht kost slechts €49,50 per persoon (incl. 21% btw) en de duur van een vlucht is +/- 7,5 minuut. Wil je één of meerdere rondvluchten boeken? Stuur dan een e-mail naar info@mxgp-assen.com onder vermelding van "helikoptervlucht". Tijdens de Motocross of Nations, bestaat ook de mogelijkheid om een vlucht ter plaatse te boeken, mits nog beschikbaar. Op de dag zelf dient de betaling contant te worden voldaan. VOL = VOL! 


Contact

Stichting Motocross Grand Prix Assen

p/a LDP International b.v.

Office Amelte 22
9404 EL Assen The Netherlands
Phone (+31) (0)592 - 318 055
Fax (+31) (0)592 - 312 614
E-mail Contact

www.MXGP-ASSEN.com

KVK nummer 62539981
BTW Nummer NL8548.58362.B01